Συμμετοχή στο 9ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας – eBiz2021

Η οργανωτική επιτροπή του 9ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας – eBiz2021 σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας “Aegean Startups 2021” ανακοινώνουν τη μείωση κατά 50% στα δίδακτρα για όλους τους διαγωνιζόμενους της πρώτης φάσης του Aegean Startups 2021.

Το Θερινό Σχολείο eBiz2021 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο των νεοσύστατων επιχειρήσεων και του multi-channel marketing και να τους παρέχει τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τον εντοπισμό και την ανάπτυξη σχέσεων με πελάτες σε ψηφιακό περιβάλλον.

Διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου μεταξύ 12 και 17 Ιουλίου 2021. Το φετινό Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά.

Όλα τα μέλη από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη φάση του Διαγωνισμού μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου και χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία με τα οποία είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής. Για να γίνει η ταυτοποίησή τους και να λάβουν την έκπτωση, στη φόρμα αίτησης εγγραφής, στο κομμάτι των Συμπληρωματικών ερωτήσεων, στην ερώτηση “Οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία” μπορούν να συμπληρώσουν “Aegean Startups 2021” και το όνομα της Επιχειρηματικής Ιδέας με την οποία συμμετέχουν στον Διαγωνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το Θερινό Σχολείο: https://summer-schools.aegean.gr/el/eBiz2021