Counter AgricultureΠεριγραφή
Καλησπέρα σας,
ονομάζομαι Αποστόλου Χρήστος και θα ήθελα να σας παρουσιάσω την νέα εφαρμογή σχετικά με την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία για τους γεωργούς και τους γεωπόνους! Η εφαρμογή Counter Agriculture έχει ως στόχο να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους Γεωπόνους όσο και για τους παραγωγούς. Είναι η πρώτη εφαρμογή άμεσης ενημέρωσης και βοήθειας των αγροτών και των Γεωπόνων σχετικά με την πλήρης φυτοπροστασία των καλλιεργειών. Ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής μπορεί ένας γεωπόνος και ένας γεωργός να ενημερωθεί σε σχέση με την καταπολέμηση και την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία διαφόρων καλλιεργειών. Προς το παρόν η εφαρμογή υποστηρίζει 55+ καλλιέργειες αλλά κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα προστεθούν ακόμα περισσότερες. Ταυτόχρονα η εφαρμογή αποτελεί μία βάση δεδομένων όπου κάθε γεωπόνος και κάθε γεωργός θα μπορεί να καταθέσει επιπλέον τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ηλεκτρονικό βιβλίο που ο καθένας θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε στιγμή έτσι ώστε να ανατρέξει στις πληροφορίες που χρειάζεται. Η ενημέρωση πάνω στην ολοκληρωμένη φυτοπροστασία και καταπολέμηση επιτυγχάνεται μέσω των λεκτικών πληροφοριών και των φωτογραφιών καθώς έχει προστεθεί μία μεγάλη βάση δεδομένων από εικόνες. Γνωρίζουμε ότι κάθε περιοχή διαθέτει τα δικά της προβλήματα είτε αυτά είναι εντονότερα από κάποια άλλη είτε πιο σπάνια. Για παράδειγμα, η κατάθεση των σχολίων για το που εμφανίζονται περισσότερο μερικές ασθένειες, θα βοηθήσει πολύ έτσι ώστε να συγκεντρωθούν απόψεις και εμπειρίες που αργότερα θα αποτελέσουν αρωγό στην δημιουργία ενός δικτύου μεταξύ γεωργών και Γεωπόνων.

H εφαρμογή υπάρχει σε αυτό το Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiroller.mobi584432579892

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση,
Αποστόλου Χρήστος

-------------------------------------------------------
Αποστόλου Χρήστος
Email: capostolouagr@yahoo.com
T:+30 6944042251

Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης


6. Καθαρό νερό και αποχέτευση

Λιγότερα προβλήματα στα αρδευτικά συστήματα που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ποτισμάτων των καλλιεργειών. Ενημέρωση των αγροτών μέσω της εφαρμογής για τις επιθυμητές ποσότητες νερού άρδευσης μέσω οδηγιών και έτσι δεν πραγματοποιούνται σπατάλες. Το ίδιο επιτυγχάνεται και στην χρήση των λιπασμάτων, καθώς αποφεύγονται υπερτροφισμοί διότι υπάρχει άμεση ενημέρωση όλων των κατάλληλων ποσοτήτων.

9. Καινοτομία και υποδομές

Η εφαρμογή Counter Agriculture έχει ως στόχο να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους Γεωπόνους όσο και για τους παραγωγούς. Είναι η πρώτη εφαρμογή άμεσης ενημέρωσης και βοήθειας των αγροτών και των Γεωπόνων σχετικά με την πλήρης φυτοπροστασία των καλλιεργειών. Ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής μπορεί ένας γεωπόνος και ένας γεωργός να ενημερωθεί σε σχέση με την καταπολέμηση και την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία διαφόρων καλλιεργειών. Προς το παρόν η εφαρμογή υποστηρίζει 55+ καλλιέργειες αλλά κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα προστεθούν ακόμα περισσότερες. Ταυτόχρονα η εφαρμογή αποτελεί μία βάση δεδομένων όπου κάθε γεωπόνος και κάθε γεωργός θα μπορεί να καταθέσει επιπλέον τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ηλεκτρονικό βιβλίο που ο καθένας θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε στιγμή έτσι ώστε να ανατρέξει στις πληροφορίες που χρειάζεται. Η ενημέρωση πάνω στην ολοκληρωμένη φυτοπροστασία και καταπολέμηση επιτυγχάνεται μέσω των λεκτικών πληροφοριών και των φωτογραφιών καθώς έχει προστεθεί μία μεγάλη βάση δεδομένων από εικόνες. Γνωρίζουμε ότι κάθε περιοχή διαθέτει τα δικά της προβλήματα είτε αυτά είναι εντονότερα από κάποια άλλη είτε πιο σπάνια. Για παράδειγμα, η κατάθεση των σχολίων για το που εμφανίζονται περισσότερο μερικές ασθένειες, θα βοηθήσει πολύ έτσι ώστε να συγκεντρωθούν απόψεις και εμπειρίες που αργότερα θα αποτελέσουν αρωγό στην δημιουργία ενός δικτύου μεταξύ γεωργών και Γεωπόνων.

12. Υπεύθυνη κατανάλωση

Υπεύθυνη κατανάλωση φαρμάκων και λιπασμάτων διότι η εφαρμογή ενημερώνει άμεσα τους γεωργούς για τις κατάλληλες ποσότητες που χρειάζονται για μια καλλιέργεια πάντα σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

13. Δράσεις για το κλίμα

Μείωση της επαφής μεταξύ γεωπόνων και γεωργών καθώς οι γεωργοί μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να αναγνωρίζουν πλέον τις ασθένειες μόνοι τους και να ζητούν άμεση βοήθεια από τον γεωπόνο. Κέρδος χρόνου.

14. Υποθαλάσσια ζωή

Αποφυγή του υπερτροφισμού μέσω της κατάλληλης ποσότητας λιπασμάτων και έτσι αποφυγή της αύξησης διοξειδίου του άνθρακα εντός του νερού. Άρα και μείωση της ασφυξίας των ψαριών.Μέλη
1
Τεχνολογίες
Innovative Software
Web or Mobile Application
Κύρια Δραστηριότητα
Άλλo - προσδιορίστε
Παροχή πληροφοριών
Κλάδος
Αγροδιατροφή
Εκπαίδευση
Περιβάλλον & Ενέργεια
Ανήκει σε Διαγωνισμό
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Aegean Startups 2021
Tύπος Ανάγκης
Υποστήριξη σε είδος - Θέλουμε χορηγία ή δωρεά υλικού

Θα δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλοσύνδεσης μεταξύ Γεωπόνων και Αγροτών έτσι ώστε να μειωθούν ζημιές σε χωράφια και να υπάρχει άμεση ενημέρωση για την φυτοπροστασία.

Υποστήριξη σε είδος - Θέλουμε χορηγία ή δωρεά υλικού

Για κάποιο χρηματικό ποσό, παρέχουμε δωρεάν προώθηση οποιοδήποτε υλικού μέσω της εφαρμογής για κάθε χρόνο.